İçeriğe geç

SÜSLEMELER 13 Nisan’da !

Tango Kadın Tekniği programı VENUS’un 30. özel programı SÜSLEMELER serisi Elif ÖMÜRİŞ eğitmenliğinde 13 Nisan Perşembe akşamı yapılacak.

NEREDE?
Kızıltoprak/İSTANBUL
Adres: 
Bağdat Cad. Itri Dede Sok. No:1/2 Katrancıoğlu İşhanı Kat:2 Kızıltoprak / Kadıköy
Tarif: Kızıltoprak Migros’un karşısında Akbank’ın üstü. 2.kat. Asansörde zilde Zühtüpaşa yazıyor.

NE ZAMAN?
13 Nisan Perşembe Saat 20.00 de 
başlıyor; ders 21.45 civarında sona eriyor.

KİM?
Süslemeler serisinin ilk bölümü (SÜSLEMELER 1); eğitim seviyesi en az orta olan (1 yıl ve üzeri) KADIN dansçılar içindir.

İÇERİK?
Toplamda 4 hafta süren Kadın Tekniği programı VENUS’un son haftasında SÜSLEMELER üzerine çeşitli çalışmalara yer verilecektir. ( Bu bölüm SÜSLEMELER serisinin birinci bölümüdür ) Derse rahat edilen kıyafetler ve Tango ayakkabıları ile katılım önerilir. Zarafet ve estetik üzerine yoğunlaşılan çalışmalarda, müzikalite egzersizleri ile birlikte danstaki estetik ve keyfin artması hedeflenmiştir.

NASIL?
Program, en az 1 yıldır aktif olarak dans eden tango kadın dansçıları içindir. Kontenjan 10 kişidir. Programa katılmak için bizi arayabilir; ya da iletişim bilgilerinizi venus@tangokadinteknigi.com adresine mail atabilirsiniz.

ÜCRET?
Ücret 100 TL.
2017 yılında Elif Ömüriş’in kadın tekniği eğitimlerine katılan güzellere ücretsiz. Tekrar katılmak isteyenlerin de yine rezervasyon yaptırması gerekmektedir.

İLETİŞİM:
0 536 671 6971
venus@tangokadinteknigi.com
Facebook: @tangovenusorganizasyon
Instagram: @tangovenus

Kategori:Etkinlik