İçeriğe geç

TANGOVENUS HAZİRAN PROGRAMI YAYINDA!

 

TangoVenus Haziran programı yayında!

  • Pazartesi akşamları artık bizim için, #danslıpazartesi . Haftaya enerjik başlıyoruz. Öğrenmek için dans ettiğimiz; bolca eğlendiğimiz Tango pratiğimiz, Mekan Kalamış’ta saat 20.30 da başlıyor. Tangosunu ilerletmek isteyen herkese kapımız açık. Bekliyoruz.
  • Haziran ayı boyunca her Salı Kapalı Tutuş çalışmalarına yer vereceğimiz sınıfa katılmak için kayıtlar başladı. Orta seviyedeki dansçılar için planladığımız bir içeriğimiz var. Eşler arası bağlantının yoğunlukta işleneceği ve kapalı tutuşta uygulanabilir çeşitli kombinasyonlarla zenginleşen programda ilk ders 6 Haziran’da saat 20.00 da yapılacak. Toplamda 4 hafta sürecek eğitime katılmak için bizi arayabilirsiniz.

 

  • Yaz dönemi düğünleri için harika bir kampanyamız var! Haziran ayında kayıt olmak koşulu ile, 2017 Eylül’e kadar olan tüm düğünler için, tüm çiftlere, düğün dansı paketlerimizde % 25 indirim yapıyoruz. TangoVenus farkıyla, sadece size özel hazırlanmış koreografiler ile aşkınızın dansı ile o unutulmaz geceye imza atmanızı sağlıyoruz.  3’lü ya da 5’li paketlerimizden size uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Herkese dans dolu, güzel bir yaz dönemi diliyoruz.
İletişim: 0536 671 6971

TangoVenus

Kategori:Etkinlik